• Over TMG

Jouw ambitie, onze impact

Bij TMG zijn we constant in beweging om onze merken verder te versterken.

Er is dan ook altijd plaats voor ambitieuze professionals die houden van stevige uitdagingen en onophoudelijk bezig zijn met hun ontwikkeling.

Dit is TMG

Telegraaf Media Groep B.V. (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Dumpert, Relatieplanet en Gaspedaal.

Met onze merken bereiken we 5 miljoen mensen en realiseren we 8,2 miljoen contacten per dag via print en digitale platformen. Onze merken hebben een enorme impact op de Nederlandse samenleving en daar zij we trots op. We zijn bovendien constant in beweging om de impact van onze merken te vergroten.  Gedreven professionals, de beste in hun vakgebied, zijn dan ook van harte welkom. Ben jij net zo ambitieus als wij, solliciteer dan op de vacature die bij jou past.

 

Onze contactgevens:

Telegraaf Media Groep B.V. (TMG)
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
088-8247721
recruitment@tmg.nl

Waarom TMG bij jou past!

TMG is een ambitieus bedrijf waar gedreven professionals, de beste in hun vakgebied, iedere dag het beste uit zichzelf halen. Collega’s hebben maar een doel voor ogen: de beste resultaten bereiken met de merken waar ze voor werken.

TMG is een open organisatie met een informele werksfeer waarin je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Collega’s in ieder vakgebied en op ieder niveau zijn makkelijk benaderbaar. En of je nou 10 dagen of 10 jaar bij ons werkt: goede ideeën zijn altijd welkom.

Net als de mediawereld is TMG volop in beweging en daarom investeren we onophoudelijk in de ontwikkeling van dynamische, ondernemende professionals die denken in kansen en mogelijkheden. We investeren in de individuele ontwikkeling van collega’s en in kennisontwikkeling en samenwerking organisatie breed.

Voor dit doel organiseren we o.a. opleidingen en trainingen in onze TMG Academy, ontwikkeltrajecten voor de leden van Young TMG, diverse andere talentprogramma’s en inspiratiereizen naar collega bedrijven in het buitenland.

Een stage in de media met perspectief?

Een stage in de media met perspectief?

Volg je een studie op hbo- of wo-niveau en zoek je een te gekke stage of afstudeeropdracht bij een mediabedrijf, gecombineerd met een eventuele kans op werk?

TMG is altijd op zoek naar nieuwe, goede collega’s. Met ons uitgebreide merkenportfolio bieden we veel kansen aan talenten en aan professionals in de dop. Als stagiair draag je volop bij aan de ontwikkeling van onze merken en draai je volledig mee in het team waar je terecht komt. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je te oriënteren op je toekomst. Tijdens je stage bieden we je uiteraard ook gerichte begeleiding.

Zin in een onvergetelijke stage in een dynamische werkomgeving met perspectief?

Laat het ons vooral weten, je krijgt altijd een reactie van een van ons.

bekijk onze stages